Kingdom Hearts III: Κάθε κόσμος είναι τόσο μεγάλος

Μυστήριο παραμένει η ανάπτυξη του Kingdom Hearts III, με τον Tetsuya Nomura να κρατά «σιγή ιχθύος» σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του άκρως αναμενόμενου τρίτου κεφαλαίου. Πολλοί αναρωτιούνται για την πορεία ανάπτυξης του παιχνιδιού και ο δημιουργός, στα πλαίσια του D23 Expo event στην Ιαπωνία, μοιράστηκε περισσότερα σχετικά με αυτό. Σύμφωνα με το KH13 site, ο Nomura ανέφερε πως το παιχνίδι έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο και θα δείχνει ακόμη καλύτερο από το preview υλικό που έχουμε δει μέχρι τώρα. 
Επιπλέον, έκανε λόγο πως ο τεχνικός τομέας είναι τρομερά αναβαθμισμένος και θα δούμε περισσότερες λεπτομέρειες στις εκφράσεις προσώπου και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά. Στην συνέχεια ο δημιουργός μίλησε για το στάδιο ανάπτυξης. Αρχικά, το παιχνίδι έχει χωριστεί σε τρεις μεγάλες περιοχές, τις αρχικές, τις μεσαίες και αναμενόμενα, τις τελικές. Το προαναφερθέν KH13 site αναφέρει πως η πρώτη έχει ολοκληρωθεί κατά 90%, η δεύτερη βρίσκεται στο 60-70%, ενώ δεν έγινε κάποια ειδική αναφορά για την τρίτη. 
Σε αυτό το σημείο, ο Nomura ανέφερε πως η ομάδα ανάπτυξης του Kingdom Hearts III είναι η μεγαλύτερη αυτή την στιγμή στην Square Enix και το όλο project είναι τεράστιο. Χαρακτηριστικά τόνισε πως κάθε κόσμος είναι τόσο μεγάλος όσο ένα ολόκληρο παιχνίδι. Κλείνοντας, ο Nomura έκανε tease πως έρχονται πολλές εκπλήξεις στο τρίτο κεφάλαιο. Εκπλήξεις που θα δούμε σε λίγο καιρό και μάλιστα, μία από αυτές κρύβει τον αγαπημένο κόσμο του δημιουργού.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου