Final Fantasy 7 remake

Η Square Enix αποκαλύπτει τις προθέσεις της για τον τίτλο.
Το Final Fantasy 7 είναι ένα απ’ τα καλύτερα επεισόδια (αν όχι το καλύτερο) της αγαπημένης σειράς ιαπωνικών RPG. Οι fans του ζητούν εδώ και αρκετά χρόνια ένα remake του δημοφιλούς παιχνιδιού και -παρότι η Square Enix έχει δείξει σημάδια ότι θέλει να προχωρήσει στη δημιουργία του- ποτέ δεν το έχει κάνει πραγματικά.
Ο Yoichi Wada, πρόεδρος της Square Enix, αποκάλυψε σε ένα συνέδριο το σκεπτικό της Ιαπωνικής εταιρίας πίσω από το πολυπόθητο remake. Σύμφωνα με τα όσα είπε: «Το Final Fantasy 7, είναι ένας τίτλος με υψηλά standards
, την ποιότητα του οποίου κανένα άλλο παιχνίδι της σειράς δεν έχει καταφέρει ακόμη να ξεπεράσει. Αν ασχολιόντουσαν τώρα με τη δημιουργία του remake και οι βλέψεις για αυτό ήταν στα ίδια επίπεδα, τότε η σειρά θα είχε σοβαρό πρόβλημα. Για αυτό και, αν και θέλουν πολύ να δώσουν στους fans αυτό που ζητούν, δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε μια επαναδημιουργία του Final Fantasy 7 μέχρι ένας άλλος τίτλος να το ξεπεράσει.
Παλιότερα είχαμε ξανακούσει παρόμοιες δηλώσεις από άτομα που δουλεύουν στην Square Enix. Ο σχεδιαστής των χαρακτήρων της σειράς, Tetsuya Nomura είχε πει ότι αυτή τη στιγμή περισσότερη έμφαση δίνεται σε νέες δημιουργίες και όχι σε παλιές. Επίσης είχε προσθέσει ότι για να βγει ένα remake του παιχνιδιού, τα καινούρια Final Fantasy θα πρέπει να ξεπεράσουν τα Final Fantasy του παρελθόντος.
Ας ελπίσουμε το παιχνίδι που περιμένουμε από το 2006 (έχω χάσει την επαφή με το χρόνο από τότε που πρωτοακούστηκε) θα το ξεπεράσει και θα κάνουν το remake.
Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.
Powered by !JoomlaComment 4.0 beta1
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου